Post en gegevens

Hieronder vind je een aantal vragen over onze post en jouw gegevens. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@verrenaasten.nl of 038 427 04 10.

Ik wil minder post ontvangen, kan dat?
Ja, uiteraard. We komen graag tegemoet aan je wensen! Geef jouw wensen aan ons door.

Waarom krijg ik zoveel post?
Ben je donateur, dan ontvang je 6x per jaar onze nieuwsbrief: Verre Naasten Nieuws. Via deze nieuwsbrief informeren we je graag over de voortgang van de projecten en brengen we projecten in beeld waarvoor nog steun nodig is. Wil je minder post of voortaan post per e-mail ontvangen, laat het ons weten.

Waarom krijg ik naast jullie nieuwsbrief ook het blad Naast?
Naast is geen uitgave van Verre Naasten, maar het mission-magazine van de GKv (waaraan wij, als mission-organisatie van de GKv, deelnemen). Vanaf mei 2015 verschijnt Naast in een nieuw jasje en aangepaste frequentie: voortaan ontvang je 4x per jaar een landelijke uitgave (was 6x) en 2x per jaar een kleinere, regionale uitgave, met daarin uitsluitend informatie over het mission-project van jouw gemeente. Zo willen we graag tegemoet komen aan de behoeftes en signalen.

Geven jullie mijn gegevens ook aan derden?
Nee. Je gegevens worden niet doorverkocht. Wij gebruiken je gegevens alleen om je te informeren over de voortgang van ons werk en acties. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw gegevens. Niet alleen omdat dit een wettelijke verplichting is, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden jouw privacy te waarborgen.