MENU

#HILL Rotterdam

#HILL is een jonge, eigentijdse geloofsgemeenschap in Hillegersberg-Schiebroek (Rotterdam). De kerk richt zich op mensen die op zoek zijn naar ‘meer’ in het leven.

Heb jij vragen over geloof, religie of zingeving? Is voor jou diepergaand contact belangrijk? Dan is #HILL misschien de plek voor jou. Wie je ook bent, wat je vraag ook is, bij #HILL ben je welkom. De gemeente heeft als visie: de bevrijdende liefde van God tastbaar maken voor het leven van vandaag, omdat deze liefde de samenleving en mensen diepgaand kan veranderen.

De kerk wordt aangestuurd door een kernteam. Eén van de leden van dit kernteam is buurtdominee Mark van Leeuwen, die de zondagse bijeenkomsten leidt, maar ook Alpha-cursussen en Bijbelstudies geeft, het biduur leidt en contacten legt met mensen in de buurt.

#HILL streeft ernaar om een geloofsgemeenschap te zijn waar je je niet-gelovige vrienden zonder schroom mee naartoe neemt. De kerk probeert in alles rekening te houden met hun aanwezigheid. Doel is om een plek te creëren waar mensen op een veilige manier kennis kunnen maken met het christelijk geloof én waar zij ook verder kunnen groeien in dat geloof. Bovendien wil #HILL niet alleen een mooie gemeenschap zijn in de wijk, maar van heel Rotterdam een mooie plek maken! De kerk wordt ondersteund door Rijnmond Mission | Verre Naasten. Meer over #HILL is te lezen op hun website.

« Terug naar Projecten en partners