MENU

MEER dan BeverWAARD

MEER dan BeverWAARD is een jonge, kleurrijke en aantrekkelijke pioniersgemeente in de Rotterdamse wijk Beverwaard, met laagdrempelige diensten. De gemeente staat open voor alle culturen die de wijk rijk is. Behalve dat de kerk zich richt op de eigen wijk, reikt zij ook uit naar christenen en zoeken de niet- of andersgelovigen op in het asielzoekerscentrum van Beverwaard.

De kerkgemeente ontstond in 2010 vanuit de Elimkerk (GKv, nu NGK) en de Nebogemeente (CGK), die intussen de Samenwerkingsgemeente Rotterdam-Zuid vormen.

Iedereen is welkom

Iedere zondag houdt de kerkgemeente bijeenkomsten in het gebouw van House of Hope aan de Eckhartstraat 42-52 in Rotterdam. De bijeenkomsten starten om 13:00 uur en aan het eind is er een gezamenlijke maaltijd. Iedereen is welkom, ongeacht je levensovertuiging of achtergrond.

MEER dan BeverWAARD krijgt ondersteuning vanuit Rijnmond Mission | Verre Naasten, maar ook vanuit andere fondsen. De kerkgemeente heeft als droom om uit te groeien tot een zelfstandige, missionair-diaconale gemeente in Beverwaard. Klik hier voor de website van de kerk.

Bekijk hier de vlog van Ruard en Eliane Stolper. Ruard was predikant van MeerdanBeverwaard tot augustus 2022.

« Terug naar Projecten en partners
Steun MEER dan BeverWAARD