U bent hier: >> Ewout en Lianne

Ewout en Lianne

Ewout en Lianne wonen met hun kinderen in Zuid-Oost Azië. Daar zijn zij voor Wycliffe Bijbelvertalers aan het werk.

Ewout
Met een passie voor het Koninkrijk en een studieachtergrond in Kunstmatige Intelligentie, maar met een hart voor mensen, ben ik nu als leidinggevende betrokken bij het vertaalwerk van Zijn Woord in een land in Azië. Hier vervul ik de rol van Vertaal Programma Directeur voor het oostelijk deel van dit land. Op dit moment zijn er zes lopende projecten in ons gebied. We merken dat mensen vooral geïnteresseerd zijn in orale vormen van Het Goede Nieuws. In deze smeltkroes van religies, culturen en talen is de kernvraag: hoe kunnen we Het Goede Nieuws zo dicht mogelijk in het dagelijks leven van de mensen hier brengen. Welke vorm is daarvoor het meest geschikt.

Zelf geniet ik erg van het omgaan met mensen van verschillende culturen en het werken in een team. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in en geniet ik er van om leuke dingen met mijn zoons te doen.

Lianne
Na opgegroeid te zijn in de drie noordelijke provincies, heb ik in Amsterdam mijn Fysiotherapie opleiding afgerond. Na een paar jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut ben ik nu juf. Eerst voltijd van drie van onze zoons, nu nog alleen de oudste. Daarnaast krijgen de schoolgaande kinderen na school nog wel les in onder andere de Nederlandse taal, rekenen, aardrijkskunde en geschiedenis. Verder ben ik betrokken bij een paar damesgroepen (gebedsgroep, Bijbelstudiegroep en met de dames van het werk hier) en doen we mee aan de Bijbelstudiegroep van onze kerk.

Joa, Benjamin, Mark en Léon
Joa (2005) krijgt thuis school van zijn moeder terwijl Benjamin, Mark en Leon naar de Internationale School gaan. Joa is een fervente boekenlezer/luisteraar en is heel goed in het oplossen van uitdagende probleempuzzels. Benjamin (2006) is onze actieveling die aan bijna elke sportactiviteit meedoet, maar nog steeds graag professioneel voetballer wil worden. Mark (2009) blijft ons verrassen met zijn creatieve creaties, of het nu dans, papier, tekening of verhalen zijn, hij geniet flink van de wereld om zich heen. En hij heeft een hele grote fantasie. Leon (2011) is een gezellige vrolijkert die van zingen, lego en lekker eten houdt. Met zijn blonde haren krijgt hij hier flink wat (soms ongewilde) aandacht. Naar school gaan vindt hij helemaal top.


Jouw gift voor dit project is zeer welkom! Gebruik hiervoor onderstaand formulier. Alvast bedankt!

Je gift via Ideal wordt afgehandeld via een externe betaal-partner
(Stichting Derdengelden Buckaroo inzake Verre Naasten)