Regionale Naast-edities online: jaarverslagen 2019

De nieuwste editie van Naast is uit! Meestal schrijven we er dan bij: en komende zondag vind je ‘m in je postvakje (in je GKv-gemeente). Dat is deze keer helaas anders. Vanwege de coronacrisis hadden we het drukken van deze Naast-editie al even uitgesteld, maar na de persconferentie van afgelopen woensdag hebben we besloten helemaal van drukken en verspreiden van deze editie af te zien. Want ‘normaal’ naar de kerk gaan, gaat nog wel even duren…

Hoogtepunten uit 2019

Toch is deze nieuwste Naast het lezen meer dan waard. Want het regionale voorjaarsnummer vormt altijd het jaarverslag van het regionale mission-samenwerkingsverband waarvan jouw GKv-gemeente lid van is, zoals West-Afrika Mission (de kerken in Noord-Holland) of Oekraïne Zending (de kerken in Gelderland en Flevoland). In deze jaarverslag-Naast vind je een overzicht van de hoogtepunten uit 2019, staan gebedspunten, krijg je inzicht in de financiën (waar ging jouw euro naartoe), maak je kennis met één van de betrokken vrijwilligers én staat achterop een inspirerend getuigenis van een ‘verre’ broer of zus.

Boeiende verhalen

Verder natuurlijk mooie foto’s en boeiende verhalen. Wat dacht je van een groep Letten die de gemeente van Groningen Noord-West bezocht (Groningen Mission), een impressie van een mission-school in Midden-India (India Mission), de ambities van Indonesische godsdienstleraressen (Indonesië Mission) of een boeiende bijeenkomst van Zuid-Afrikaanse aids-hulpverleners (Zuid-Afrika Mission)?

Digitaal doorbladeren

Nu we vanwege het coronavirus nog best veel thuiszitten, is het digitaal doorbladeren van de verschillende regio-edities van Naast van harte aanbevolen! Laat je zo inspireren door je broers en zussen wereldwijd, en raak onder de indruk wat God wereldwijd doet.

Klik op de cover om het betreffende jaarverslag door te lezen.