MENU

Saecret: een spannende citygame!

De identiteit van een evangelist in gesloten gebied is openbaar geworden. Zolang hij geen nieuwe identiteit krijgt, loopt zijn leven gevaar en moet hij undercover blijven. De enige manier om te communiceren is via geheimzinnige boodschappen…

Laatst ontvangen bericht: help mij!  

Tijdens dit spel ga jij met je team op zoek naar de evangelist. Door het kraken van codes en het oplossen van mini-games kun je hem vinden. Maar: de tijd dringt…

Doe jij mee?

Durf jij deze spannende citygame aan? Je gaat met jouw team de strijd aan met andere teams. Meld je aan met een team of meerdere teams van maximaal 4 personen. Saecret is een mooie manier om bijvoorbeeld het seizoen van je jeugdvereniging af te sluiten. Saecret is geschikt voor groepen met tieners vanaf 13 jaar.

Data en locaties

Saecret vindt in 2024 plaats op 5 verschillende data in 5 verschillende steden. In elke stad beginnen we om 19:00 uur en zijn we rond 22:30 uur klaar.

  • vrijdag 7 juni in Zwolle
  • vrijdag 14 juni in Arnhem
  • zaterdag 15 juni in Rotterdam
  • vrijdag 21 juni in Utrecht
  • vrijdag 28 juni in Groningen

Voorbereiding

Saecret is meer dan een citygame! Natuurlijk is deze spelavond een toffe activiteit, maar je krijgt bij Saecret ook een voorbereidende avond. Met deze avond kom je alvast in de stemming voor de citygame. Ook denk je met elkaar na over een thema rondom het wereldwijde mission-werk van Verre Naasten.

 

 

Meld je hier aan

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden voor Saecret in juni 2024!

Datum en locatie(Vereist)
In welke stad wil je meedoen met Saecret?
Bij welke kerk hoort jouw team?
Hoeveel teams uit jouw kerk verwacht je?
Naar welk adres mogen we benodigde materialen voor Saecret toesturen?

Meer weten?

Wil je meer weten over Saecret? Neem dan contact op met Lisette Vossebelt via l.vossebelt@verrenaasten.nl