MENU

Saecret: een spannende citygame!

De identiteit van een evangelist in gesloten gebied is openbaar geworden. Zolang hij geen nieuwe identiteit krijgt, loopt zijn leven gevaar en moet hij undercover blijven. De enige manier om te communiceren is via geheimzinnige boodschappen…

Laatst ontvangen bericht: help mij!  

Tijdens Saecret gaan de deelnemende jongeren in de binnenstad op zoek naar de identiteit van een evangelist. In teams, van maximaal 4 personen, gaan de jongeren op zoek naar de evangelist. Door het kraken van codes en het oplossen van mini-games kunnen zij hem vinden. Maar: de tijd dringt…

Doen jullie mee?

Durft de jeugd uit jullie kerk het aan om aan deze spannende citygame mee te doen, samen met teams uit de regio? Meld je dan nu aan! Saecret is een mooie manier om bijvoorbeeld het seizoen van je jeugdvereniging af te sluiten. Saecret is geschikt voor groepen met tieners van 12-18 jaar.

Data en locaties

Saecret vindt in 2024 plaats op 5 verschillende data in 5 verschillende steden. In elke stad beginnen we om 19:00 uur en zijn we rond 22:30 uur klaar.

  • vrijdag 31 mei in Zwolle
  • vrijdag 14 juni in Arnhem
  • zaterdag 15 juni in Rotterdam
  • zaterdag 22 juni in Utrecht
  • vrijdag 28 juni in Groningen

Voorbereiding

Meedoen aan Saecret is gratis. Wél vragen we om met jullie jeugdgroep(en) één voorbereidende avond te doen, waarin jullie alvast ‘’opgewarmd’’ worden voor het spel en waarbij jullie nog meer te weten komen over geloof delen wereldwijd, ver weg én dichtbij! Wij zorgen voor een kant-en-klaar programma van ongeveer een uur. Dat kun je dan tijdens een gewone jeugdavond inplannen.

 

 

Meld je hier aan

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor de editie van 2024. 

Meer weten?

Wil je meer weten over Saecret? Neem dan contact op met Robin Haanappel via r.haanappel@verrenaasten.nl