#samendichtbij

Om jou een vliegende start van het nieuwe kerkseizoen te geven, hebben we een aantal inspirerende video’s en bijbehorende gesprekskaartjes voor je klaar staan. Een aanrader voor een avond vol mooie gesprekken met je kring of Bijbelstudiegroep!

Wij geloven in de kracht van samen. Dat betekent samen echte vragen stellen en samen zoeken naar echte antwoorden. Dus: samen in gesprek, heel dichtbij!

Bekijk de video’s

In deze video’s gaan 4 duo’s in gesprek over allerlei thema’s. Je kunt hieronder naar de verschillende video’s gaan of de hele afspeellijst bekijken.

Tip: je kunt ook korte fragmenten van de video’s bekijken in deze playlist op Facebook.

Achterop Samen Dichtbij IMG 20200702 135357

Download de gesprekskaartjes

Je kunt met de knop hieronder gratis gesprekskaartjes downloaden. De gesprekskaartjes passen bij de thema’s van de verschillende video’s hierboven. Een mooie invulling van een kringavond is om een thema te kiezen, de video te bekijken en de bijbehorende gespreksvragen met elkaar te bespreken. Maar de gesprekskaartjes zijn ook los te gebruiken, zonder de video te kijken. We hopen dat je met deze gesprekskaartjes een vliegende start voor het nieuwe kerkseizoen beleeft!

Download hier de gesprekskaartjes per thema: