MENU

Kom in actie met je basisschool

Hoe leeft een kind in Oeganda of in India? Wat is mission eigenlijk? En wat is belangrijker om te geven: een bijbel of een zak rijst? Met deze vragen gaan kinderen tussen de 4 en 12 jaar aan de slag. Via filmpjes, foto’s en verhalen ‘ontmoeten’ zij kinderen in andere landen en komen zo meer te weten over het leven van hun leeftijdgenootjes!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Wil je met ons sparren over andere mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar acties@verrenaasten.nl of bel ons.

« Terug naar Scholen

Missionmaatjes

Wil jij met jouw school aan de slag met geloof delen? Verre Naasten heeft samen met een aantal leerkrachten en pabo-studenten speciaal voor basisscholen een pakket ontwikkeld.

Lees meer

Kom in actie!

Wil jij samen met kinderen je inzetten voor ‘’geloof delen wereldwijd’’? Verre Naasten heeft verschillende materialen beschikbaar om op een leuke manier in actie te komen.

Lees meer

Kinderwerkjes

Betrek de kinderen ook bij een missionaire wereld! We hebben leuke kleurplaten en werkjes waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen.

Lees meer