MENU

Missionmaatjes

Wil jij met jou school aan de slag met geloof delen? Verre Naasten heeft samen met een aantal leerkrachten en pabo-studenten speciaal voor basisscholen een pakket ontwikkeld. Daarbij neemt Dalmar uit Oeganda de onderbouw, Imra uit India de middenbouw en Sonny uit Indonesië de bovenbouw mee om het geloof te delen.

Wij hebben kant-en-klaar lesmateriaal ontwikkeld dat gebruikt kan worden om in de klas ‘op mission’ te gaan. Met elkaar leren jullie de leefwereld van de kinderen uit Oeganda, India en Indonesië kennen, maar ook hoe God in deze landen werkt. Hoe mooi is het om te ontdekken dat we allemaal kinderen van dezelfde Vader zijn!

Aan het einde van deze lesperiode komen jullie zelf ook in actie om zo, samen met ons, geloof delen wereldwijd mogelijk te maken. Ook hier hebben wij verschillende materialen voor beschikbaar.

Video’s

Bekijk hier de video’s voor de onderbouw en bovenbouw. Zo krijg je alvast een eerste indruk van MissionMaatjes!

Meedoen?

Wil je meer weten over het project Mission Maatjes of wil je met jouw school meedoen aan dit project? Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vooraf vragen of opmerkingen? Dan kun je die hier kwijt!
« Terug naar Scholen