MENU

Tieners

Op zoek naar leuke acties en materialen over mission voor jongeren? Speciaal voor jongeren van 12-16 jaar ontwikkelde wij een aantal materialen. Kom zelf in actie met de Maak Meer Marathon, doe mee aan de citygame Saecret of organiseer een avond over mission met een aansprekende Bijbelstudie en originele invulling voor een verengingsavond, catechisatie of Bijbelstudie! Voor op school en in de kerk!

Verre Naasten? Ach, via internet is iedereen tegenwoordig dichtbij. Het is niet moeilijk en juist heel leuk om iemand te leren kennen uit Benin of India. We denken bij Verre Naasten met jongeren na over allerlei thema’s rondom ‘geloof delen wereldwijd’. Hoe vertel je eigenlijk het evangelie in een andere cultuur? En kun je wel met de Bijbel aankomen bij mensen die gewoon honger hebben? Verre Naasten organiseert allerlei activiteiten, waaronder de Maak Meer Marathon.

« Terug naar Scholen

Lesmateriaal IMPACT

Jongeren zijn zich vaak sterk bewust van het leed in de wereld. Velen zoeken naar concrete voorbeelden om hun geloof om te zetten in actie. Daarom is er nu de module IMPACT.

Lees meer