MENU

Young

Op zoek naar leuke acties en materialen over mission voor jongeren? Ontdek ons jongerenplatform Young! Speciaal ontwikkeld voor jongeren van 12-16 jaar. Met leuke eigen acties zoals de Maak Meer Marathon, aansprekende Bijbelstudies en originele invullingen voor een verenigingsavond, catechisatie of Bijbelstudie!  Voor op school en in de kerk!

Verre Naasten? Ach, via internet is iedereen tegenwoordig dichtbij. Het is niet moeilijk en juist heel leuk om iemand te leren kennen uit Benin of India. We denken bij Verre Naasten met jongeren na over allerlei thema’s rondom ‘geloof delen wereldwijd’. Hoe vertel je eigenlijk het evangelie in een andere cultuur? En kun je wel met de Bijbel aankomen bij mensen die gewoon honger hebben? Verre Naasten organiseert allerlei acties, waaronder de Maak Meer Marathon.

Wil jij met jouw school en leerlingen aan de slag rondom het thema wereldburgerschap en christelijke identiteit? Wil je kinderen bewust maken over geloof delen en hoe dit gebeurt in landen wereldwijd? Kom met je middelbare school in actie! Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 038 427 04 10 of acties@verrenaasten.nl.

« Terug naar Scholen

Lesmateriaal IMPACT

Jongeren zijn zich vaak sterk bewust van het leed in de wereld. Velen zoeken naar concrete voorbeelden om hun geloof om te zetten in actie. Daarom is er nu de module IMPACT.

Lees meer