Spaar mee

Vind je het leuk om te sparen? Organiseer dan een spaaractie in jouw buurt, kerk of school! Spaar samen postzegels, spaarpunten en (buitenlands) muntgeld. Die leveren ons jaarlijks een paar duizend euro op! Doe je mee? We helpen je graag met bijbehorende actiematerialen!

  • Postzegels: Gebruikte en ongebruikte postzegels gaan naar een groothandel die ze verder verhandelt. Ze zijn het meeste waard als u ze niet afweekt, maar ze op het poststuk laat zitten. Knip er bij voorkeur een halve tot 1 cm rand omheen. Ook verzamelingen in albums zijn welkom! Het is moeilijk te zeggen wat een schoenendoos vol zegels oplevert. Ongeveer 2,00 euro per kilo. Maar kinderzegels, zomerzegels of mooie grote postzegels zonder toeslag, maar met bloemen, dieren brengen meer op (0,005 euro) dan een gewoon 1-tje (0,001 euro) en kost evenveel bij aankoop. De buitenlandse zegels zijn ook heel gewild.
    Vraag onze nieuwe spaarbox aan voor in de kerk!
  • Spaarzegels: Ook spaarzegels leveren geld op! Zo worden de spaarzegels van bijvoorbeeld Douwe Egberts verkocht. Meestal voor de prijs die ze waard zijn. Douwe Egberts levert ons één pak koffie voor 600 DE-punten. De pakken koffie schenken we aan de voedselbank. Kijkt u uw spaarpunten nog eens na. U zorgt voor zegels en punten – wij zetten ze om in munten!
  • Muntgeld: Geld is uiteraard altijd hartelijk welkom. Ook buitenlandse munten kunnen wij goed gebruiken.
  • Air Miles: Geen idee wat u met uw gespaarde Air Miles moet doen? Boek ze over naar het account van Verre Naasten!

Jouw opbrengst kun je inleveren bij / opsturen naar:

Verre Naasten
Dokter Spanjaardweg 4a
8025 BT Zwolle

Mevrouw D. de Jager-Visser
De Genestetstraat 27
2902 AD Capelle a/d IJssel

Mevrouw J. Leijenhorst-de Vries
Grote Waard 14
4761 MS Zevenbergen

Mevrouw Y.A. Hoeksema
Sportlaan 16
7902 NB Hoogeveen