MENU

Studiefonds Kerkleiders

Twee op de drie mensen wereldwijd kennen Jezus Christus niet als hun persoonlijke Verlosser. Het is ons gebed dat daar verandering in komt. Verre Naasten investeert daarom in het opleiden van nieuwe, lokale kerkleiders.

Deze lokale kerkleiders kennen de taal, cultuur en weten wat nodig is in hun land. Met kennis, ervaring en leiderschap werken zij op hun eigen plek aan de verspreiding van het woord van God, in woord en daad. Ons Studiefonds Kerkleiders voorziet in studiebeurzen voor jonge kerkleiders die zelf onvoldoende geld hebben om hun (theologie)studie te betalen. Ook hun familie en/of lokale kerk heeft niet de middelen om financieel bij te dragen. Voor kerkleiders die voor ondersteuning vanuit het Studiefonds Kerkleiders in aanmerking komen geldt:

  • dat zij in Nederland komen studeren aan de TU Kampen (Master Intercultural Reformed Theology)
  • of in hun eigen land een theologieopleiding volgen (India, Indonesië, Kenia, Oeganda, Suriname)

Sponsor een student

Bekijk de video, waarin we uitleggen hoe het Studiefonds Kerkleiders werkt hieronder.

Informatie

Wil je meer informatie, heb je vragen over het Studiefonds Kerkleiders of wil je meer weten over de fiscale mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Anja Mijnheer door een e-mail te sturen naar a.mijnheer@verrenaasten.nl. Je kunt ons ook bellen.

Sponsor een student

Over het Studiefonds Kerkleiders

Het Studiefonds Kerkleiders is een initiatief van mission-organisatie Verre Naasten. Wij ondersteunen kerken in Nederland bij de uitvoering van hun wereldwijde missionwerk. Dat doen wij vanuit onze missie: geloof delen wereldwijd!

Lees meer

Hoe werkt het?

Het Studiefonds Kerkleiders heeft een prachtig en belangrijk doel: het opleiden van nieuwe kerkleiders. Dan gaat het om zowel lokale voorgangers als (nieuwe) docenten. Hoe geven we dit fonds concreet vorm?

Lees meer

Sponsor een student

Wil je een student sponsoren tijdens zijn opleiding? Je wordt persoonlijk op de hoogte gehouden en bent zo betrokken bij de wereldwijde kerk!

Ja, ik wil sponsoren!