Studiefonds Kerkleiders

Rodrique Magonagi (Oeganda)

Surname: Magonagi

Given name: Rodrigue

Date of birth: 26-10-1992

Are you married? Do you have children?
No

Name of your church:
Calvary Chapel

Name of your seminary:
Westminster Christian Institute Uganda

On what level do you follow theological education?
Bachelor of Art in Theological Studies (BATS)

Who is God for you, in your daily life?
God is my Lord and my Shepherd, God is my everything I cannot live without Him because I don’t have life without Him in my life.

What is your dream after finishing your study?
My objective for my church is to help my elder to train leadership and do church planting. And I dream to be a leader of a community or church.

Sponsoring

Wilt u Rodrique Magonagi sponsoren met een bedrag van € 50 per maand? Het jaarbedrag is dan € 600. Een lager maand-/jaarbedrag is ook mogelijk; u sponsort Rodrique Magonagi dan met meerdere sponsoren. Klik hier om u aan te melden als sponsor van Rodrique Magonagi of gebruik de blauwe button hieronder. (Vergeet niet om bij het opmerkingenveld in te vullen dat u Rodrique Magonagi wilt sponsoren.) Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Wilt u een eenmalige bijdrage geven voor het Studiefonds Kerkleiders? Klik dan hier, of gebruik de gele button hieronder om doorgestuurd te worden naar het donatieformulier. (In het opmerkingenveld van het donatieformulier kunt u aangeven of u een algemene gift voor het Studiefonds Kerkleiders wilt geven, of dat u eenmalig wilt geven voor een specifieke student.)