U bent hier: >> Tweede editie Missie V.O.N.K. groot succes!

Tweede editie Missie V.O.N.K. groot succes!

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni organiseerde  Verre Naasten voor de tweede keer op rij Missie V.O.N.K. Aan dit outdoor-evenement in Hardenberg deden 18 teams van verschillende kerken mee, 7 teams meer dan vorig jaar. Samen wisten de deelnemers meer dan 58.000 euro aan sponsorgeld in te zamelen voor het werk van evangelisten wereldwijd. De aftermovie geeft een prachtig beeld van deze geslaagde sponsornacht.

Na een stormachtige dag brak vrijdagmiddag dan toch de zon door in Hardenberg. En hoe! Vol enthousiasme stroomde om 20.00 uur het terrein vol met de 18 deelnemende teams. In mum van tijd stond het basiskamp, brandde het vuur en waren de teams klaar om op pad te gaan.

Eigenschappen van een evangelist
Met verschillende outdoor-opdrachten werd tijdens het evenement gefocust op eigenschappen van evangelisten, zoals vertrouwen, moed, kracht en doelgerichtheid. Bijpassende opdrachten waren onder meer een mijnenveld, een apenhang, survival bos en de escaperoom.

Internationale gesprekken
Drie internationale predikanten gaven Missie V.O.N.K. een extra, wereldwijd tintje. Ds. Sarfaraz uit Pakistan gaf met het uitspreken van een gebed het startsein voor het evenement. Samen met ds. Haithm uit Jemen ging ds. Sarfaraz tijdens de nacht in gesprek met de deelnemers. Dat resulteerde in oprechte, mooie gesprekken bij een warm kampvuur, tijdens een verder toch aardig koude nacht. Vroeg in de morgen om 07.15 uur sloot ds. Mathusela uit India het evenement af, waarna de deelnemers konden genieten van een goed ontbijt. Om 08.00 uur tenslotte verlieten het laatste team het basiskamp, moe maar voldaan terug naar huis.

Nagenieten: aftermovie en foto-reportage!       
Check ons Youtube-kanaal voor de aftermovie. Of kijk voor een uitgebreide fotoreportage op onze facebookpagina of op www.missievonk.nl. Nog even terugblikken op alle creatieve sponsoracties van de deelnemende teams? Bekijk hun actiepagina’s op ons online actieplatform!

Missie V.O.N.K. 2018
In 2018 hoopt Verre Naasten een nieuwe editie van Missie V.O.N.K. te organiseren, opnieuw in het weekend na Pinksteren (in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei). Meer weten, opgeven of op de hoogte blijven: www.missievonk.nl