MENU

Materiaal voor kerken

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om gemeenteleden te betrekken bij de mission-projecten of geloof delen wereldwijd? Bekijk hieronder materialen die je kunt gebruiken.

« Terug naar Utrecht Mission | Verre Naasten

PowerPointpresentaties

Hieronder vind je verschillende PowerPointpresentaties die je kunt gebruiken bij de collecte voor het werk van Utrecht Mission | Verre Naasten.

Video: mobiele Bijbelschool

Laat deze video over de mobiele Bijbelschool in Oeganda eens zien in de kerkdienst.

Kindermoment of kindernevendienst

Ben je op zoek naar materialen voor het kindermoment of de kindernevendienst? Hieronder kun je een aantal documenten downloaden met daarin inhoud voor het kindermoment en knutselwerkjes voor de kindernevendienst.

Materiaal voor tieners (12-16 jaar)

Wil je met tieners tijdens catechese of jeugdvereniging aan de slag met mission? Hieronder kun je een presentatie en opdrachtenblad downloaden rondom de vraag ‘Wat is jouw missie?’. Een mooie manier om met elkaar in gesprek te gaan.

Artikelen voor in het kerkblad

Als je in jouw kerkblad aandacht wilt besteden aan mission, kan dat met deze kerkbladartikelen. Wil je meer actuele berichten of een artikel dat past bij jouw gemeente? Neem dan contact met ons op.

Materialen lenen?

We hebben bij Utrecht Mission | Verre Naasten een aantal materialen beschikbaar die je kunt lenen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Interactieve tentoonstelling; over de projecten die gesteund worden door jouw gemeente. Bijvoorbeeld voor in de koffiezaal of de hal van de kerk.
  • Gebedsvlaggetjeslijn; laat gemeenteleden een vlaggetje met gebedspunt mee naar huis nemen.
  • Ansichtkaarten; stuur eens een kaartje naar onze broers en zussen over de grenzen! We hebben kaarten beschikbaar en dragen er zorg voor dat deze worden meegenomen naar Congo of Oeganda.
  • Gebedspuntenlijstje; zodat je met regelmaat aandacht aan de projecten kunt besteden in het gemeentelijk gebed.
  • Roll-up banner

Verre Naasten

Ook Verre Naasten biedt voorlichtingsprogramma’s en acties voor elke gelegenheid en alle doelgroepen; van kinderen, jongeren en volwassenen tot senioren. Organiseer eens een ontmoetingszondag, seniorenmiddag, thema-catechisatieavond of andere activiteit om het missionwerk dichterbij te brengen. Voor kleine en grote groepen. We kunnen je daarbij ondersteunen met voorlichters en bijpassende, gratis voorlichtings- en (actie)materialen voor alle doelgroepen!

Meer weten? Kijk hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op via secretaris@utrechtmission.nl. We vinden het leuk om te horen welke concrete activiteiten hieruit voort zijn gekomen!