Vacature: bestuursleden NGZN | Verre Naasten

Ben je geraakt door het evangelie, bewogen met mensen en benieuwd naar het mission-werk? En wil je daar graag je bestuurlijke talenten voor inzetten?

Dan zoeken we jou!

Zo’n dertig NGK-kerken in Midden- en West Nederland ondersteunen christelijke partner-kerken en -organisaties in het Nqutu-district (KwaZulu Natal) in Zuid-Afrika die zich richten op mission. Veel aandacht gaat uit naar relatie; wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we elkaar ondersteunen, met als doel: geloof delen, in woorden en daden.

Als bestuurslid van de NGZN (Nederlands Gereformeerde Zendingsvereniging Nqutu) ondersteun en stimuleer je initiatieven gericht op verspreiding van het evangelie in KwaZulu Natal. Daarbij zijn er twee focusgebieden: onze partners in Zuid-Afrika en de achterban in Nederland. Betrokkenheid, verbinding en herkenning van elkaar als christen zijn daarbij een prachtige basis.

Download hier de vacaturetekst.

Wil je meer weten, bel dan met Bauke Versteeg, voorzitter NGZN | Verre Naasten, 06-29121535 of stuur een mail naar secretaris@ngzn.org.

Ook als je misschien niet helemaal in het plaatje past, komen we graag met je in contact. We passen tenslotte zelf ook niet allemaal in het plaatje.