Vacature bestuurslid Drenthe Mission | Verre Naasten

Ben je geraakt door het evangelie, bewogen met mensen en benieuwd naar het mission-werk? En wil je daar graag je bestuurlijke talenten voor inzetten? Dan zoeken we jou!

Wereldwijd kennen 2 op de 3 mensen Jezus niet als hun persoonlijke Redder en Verlosser. Daarom ondersteunt Drenthe Mission | Verre Naasten lokale  kerken en christelijke organisaties in Latijns-Amerika en Gesloten Gebieden die de bevrijdende boodschap van Jezus in hun omgeving uitdragen, in woorden en daden! Samen met vierentwintig kerken in Drenthe en Oost-Groningen hebben we de handen ineengeslagen. Veel aandacht gaat uit naar relatie; wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we elkaar ondersteunen, met als doel: geloof delen wereldwijd.

Benieuwd naar de ervaringen van oud-bestuursleden? Bekijk deze video!

Over de functie

Als bestuurslid van Drenthe Mission | Verre Naasten ondersteun en stimuleer je initiatieven gericht op verspreiding van het evangelie in Latijns-Amerika en Gesloten Gebieden. Daarbij zijn er twee focusgebieden: onze partners in Latijns-Amerika en de achterban in Nederland. Betrokkenheid, verbinding en herkenning van elkaar als christen is daarbij een prachtige basis. Je draait mee op vrijwillige basis, alle onkosten worden vergoed.

Wij zoeken iemand die zich herkent in een aantal van de onderstaande kenmerken. Iemand die:

  • affiniteit/ervaring heeft met bestuurlijk werk;
  • over een relationele manier van werken beschikt;
  • de Latijns-Amerikaanse context wil leren kennen en buiten de kaders kan en wil denken;
  • ambassadeur wil zijn voor het mission-werk en het verhaal kan doorvertellen naar de achterban;
  • gevoel heeft voor interculturele communicatie en zich kan redden met de Engelse taal.

Of: zet je graag je schrijftalent in? Kom ons versterken als redactielid voor Naast.

Interesse?

Wil je meer weten, stuur dan een mail naar secretaris@drenthemission.nl.

Ook als je misschien niet helemaal in het plaatje past, komen we graag met je in contact. We passen tenslotte zelf ook niet allemaal in het plaatje.