MENU

Vacatures: bestuursleden gezocht voor Rijnmond Mission | Verre Naasten

Rijnmond Mission | Verre Naasten is een samenwerkingsverband van kerken in de regio Rijnmond (Hoogvliet en Rotterdam). Wij ondersteunen mission-projecten in het Rijnmondgebied met geld, gebed en advies. Voor het bestuur van Rijnmond Mission | Verre Naasten zijn we op zoek naar versterking!

Als bestuur werken we aan het beleid en de financiën van Rijnmond Mission | Verre Naasten, maar zijn we ook actief op het gebied van communicatie & PR. Zo houden we de support-kerken in de regio betrokken bij het mission-werk en ondersteunen we de missionaire projecten.

Iets voor jou?

We zoeken meerdere bestuursleden. We vinden het daarbij belangrijk dat je:

  • enthousiast bent over het missionaire werk in onze regio;
  • het leuk vindt om op bestuursniveau na te denken over de ontwikkeling van Rijnmond Mission | Verre Naasten;
  • gemiddeld 1 dagdeel per week beschikbaar bent voor bestuurswerk;
  • lid bent van één van de betrokken support-kerken in de regio Rijnmond.

Nog veel belangrijker is jouw persoonlijke motivatie: wat drijft jou om persoonlijk betrokken te zijn bij dit mooie mission-werk?

Wie zoeken we?

We zoeken allereerst een secretaris van het bestuur. De secretaris is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het vergaderrooster, notulen en de interne en externe communicatie. Rond de twee jaarlijkse vergaderingen met support-kerken ben je ongeveer 2 dagdelen per week kwijt, de rest van het jaar gemiddeld 1 dagdeel per week.

Ook zoeken we een bestuurslid voor PR & communicatie. Je hebt contact met de kerken in de regio en ondersteunt hen bij het vertellen van de mooie verhalen van de mission-projecten in hun gemeente. Zo zorg jij ervoor dat kerkleden geïnspireerd worden en betrokken raken bij de missionaire projecten in onze regio. Je krijgt hierbij waar nodig inhoudelijke en praktische ondersteuning vanuit Verre Naasten.

Tot slot zoeken we nog twee of drie bestuursleden voor werkvelden. Je hebt in deze functie vooral contact met de missionaire projecten in de regio. Je verdiept je in het project, hebt goed contact met projectleiders en volgt de projecten positief kritisch op basis van het afgesproken beleid.

Meer informatie of reageren?

Wil je meer weten of reageren op één van de vacatures? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar secretaris@rijnmondmission.nl. Een van de huidige bestuursleden neemt dan contact met je op.

Is een bestuursfunctie niets voor jou, maar wil je wel betrokken zijn bij het missionaire werk in onze regio (op wat voor manier dan ook). Laat dat ons dan vooral weten!