U bent hier: >> Vrijwilliger(s) / bestuursleden voor diverse werkgroepen Indonesië Mission I Verre Naasten

Vrijwilliger(s) / bestuursleden voor diverse werkgroepen Indonesië Mission I Verre Naasten

Wil jij het mission-werk van onze kerken in Indonesië van dichtbij meemaken? Dit is je kans! Wij zoeken vrijwilligers voor onze werkgroepen SETIA, Soemba, Papoea en Kalbar evenals bestuursleden.

Als lid van zo’n werkgroep help je bij het mede voorbereiden, uitvoeren en controleren van het beleid van Indonesië Mission I Verre Naasten voor de mission-projecten die onder de werkgroep vallen. Daarbij zijn er twee focusgebieden: 1) onze partners aldaar en 2) de achterban in Nederland (versterken betrokkenheid).

Voor enkele vacatures geldt een duo-functie: je wordt naast lid van de werkgroep ook bestuurslid van Indonesië Mission I Verre Naasten.

Voor de afzonderlijke vacatures zoeken wij iemand die:

  1. Beschikt over voldoende tijd, gemiddeld 2 à 4 uur per week;
  2. Gevoel heeft voor interculturele communicatie, kennis van het Engels is een pré;
  3. De Indonesische context wil leren kennen en buiten de kaders kan en wil denken;
  4. Analytisch is, kritisch kan reflecteren, maar zich niet verliest in de details;
  5. Ambassadeur wil zijn voor het mission-werk en het verhaal kan doorvertellen naar de achterban.
  6. Lid is van een GKv-kerk en bij voorkeur tussen de 30 en 50 jaar.

Verder geldt per werkgroep:

  • Voor de werkgroep SETIA zoeken we iemand uit de regio (classis) Kampen, die bij voorkeur ook wil plaatsnemen in het bestuur van Indonesië Mission I Verre Naasten en affiniteit heeft met Communicatie.
  • Voor de werkgroep Soemba zoeken we een vrijwilliger uit de regio (classis) Zwolle;
  • Voor de werkgroep Papoea zoeken we iemand uit de regio (classis) Hardenberg; we zoeken voor deze werkgroep twee vrijwilligers en een van de functies is een duo-functie; u wordt ook bestuurslid van Indonesië Mission I Verre Naasten.
  • Voor de werkgroep Kalbar zoeken we iemand uit de regio (classis) Enschede; ook voor deze werkgroep zoeken we twee vrijwilligers en een van de functies is een duo-functie; je wordt ook bestuurslid van Indonesië Mission I Verre Naasten.

Interesse?!
Wil je meer weten, bel dan met Janneke de Vries via 06 361 38 522. Of reageer direct: mail je motivatiebrief met een korte CV, naar de voorzitter van Indonesië Mission I Verre Naasten, ds. Jan Dunnewind (voorzitter@indonesiemission.nl).