Verre Naasten annuleert Internationale Conferentie in Zwolle (7-20 mei)

Vanwege de maatregelen rond de wereldwijde uitbraak van het coronavirus moeten we onze Internationale Conferentie annuleren. Van donderdag 7 tot en met woensdag 20 mei zouden we zo’n 30 kerkleiders van over de hele wereld ontvangen in Zwolle. Deze annulering betekent ook dat de 50 geplande Ontmoetingsdiensten met buitenlandse gasten op de zondagen 10 en 17 mei niet doorgaan.

Op dit moment bekijken we – in overleg met de organiserende partners TU Kampen en hogeschool Viaa, Zwolle – de mogelijkheden om de conferentie later dit jaar te organiseren, maar daarover kunnen we nu nog niet veel zeggen. Wellicht moeten we het geheel een jaar uitstellen.

Jan-Matthijs van Leeuwen, conferentieleider: “Ik wil iedereen bedanken voor haar of zijn betrokkenheid en inzet. Het conferentiethema is: ‘Wat kunnen christenen bijdragen aan het welzijn van de samenleving?’ Juist in tijden als deze is dat een belangrijke vraag. Zouden jullie ook in je gebed willen denken aan onze broeders en zusters wereldwijd?”

Informatiepagina
Meer informatie over de impact van het coronavirus op het werk van Verre Naasten? Op deze pagina houden we de actuele ontwikkelingen bij: www.verrenaasten.nl/coronavirus