MENU

Vier de kerk!

Vier de kerk samen met broers en zussen uit de wereldkerk. Waar Jezus mensen samenbrengt is vreugde nooit ver weg!

Bekijk de video hieronder en ontdek hoe broers en zussen wereldwijd ‘Vier de kerk beleven’. Dennis uit Zambia, Pompa uit India, Rommel uit Venezuela en Marc uit Burkina Faso delen hun verhaal.

 

Laat de wereldkerk delen in jouw feestvreugde

Samen mogen we vieren dat we kerk zijn, dat doen we bijvoorbeeld tijdens een startzondag. We mogen vieren dat we gemeente van Jezus Christus zijn. Dat Jezus van Zijn kerk houdt en ervoor zorgt.

Verre Naasten ondersteunt partners om de kerk te vieren, om Zijn handen en voeten te zijn in de hele wereld. Met jouw gift help je kerken wereldwijd om Jezus’ handen en voeten te zijn. Geef jij ook voor meer feestvreugde in de wereldwijde kerk?

> Ja, ik deel mijn feestvreugde en wil doneren

Startpakket voor kerken

Om het nieuwe seizoen te markeren, houden veel kerken een startweekend. Dat is een geweldig idee! Om jouw kerk daarbij te helpen, hebben wij een box samengesteld vol inspirerende ideeën voor het begin van dit nieuwe seizoen. De feestbox is verspreid onder alle NGK-kerken. Op deze website vind je nog meer inspiratie om de start van het seizoen in jouw kerk tot een groot feest te maken!

Deze feestbox is een initiatief van Steunpunt Kerkenwerk, Kerkpunt, LPB media, Kerk2030, Theologische Universiteit Kampen | Utrecht & Verre Naasten.