U bent hier: >> Volop actie door kerkenteams Missie V.O.N.K. 2017

Volop actie door kerkenteams Missie V.O.N.K. 2017

In de nacht van 9 op 10 juni a.s. organiseren we Missie V.O.N.K. In de bossen van Hardenberg stappen maar liefst 18 kerkenteams in de schoenen van een evangelist, om te ontdekken wat nodig is om het geloof te delen. Een nacht vol avontuur, doorzettingsvermogen, plezier én inhoud!

Creatieve fondsenwerving!
Om het benodigde sponsor-bedrag (300 euro per deelnemer) bij elkaar te verzamelen, organiseren de teams allerlei acties. Zo organiseert het ene team een actiedag waar bezoekers van de kerktoren kunnen abseilen (Bergentheim), verkoopt een ander team brandhout (Buitenpost), gaat weer een ander team auto’s wassen (Rouveen), verzorgt een maaltijd (Steenwijk) of geeft huiswerkbegeleiding (Zwolle-West). Prachtig, wat een creativiteit komt er los.

Ook sponsoren?
Ook een kerkenteam of een V.O.N.K.-deelnemer sponsoren? Op ons online actieplatform Mijn Mission hebben alle deelnemers een actiepagina aangemaakt: www.mijnmission.nl/project/missie-v-o-n-k. Een gift voor het werk van evangelisten wereldwijd is zomaar overgemaakt… Van harte aanbevolen!

Missie V.O.N.K.
Check de website www.missievonk.nl voor alle informatie over dit bijzondere sponsor-evenement.