U bent hier: >> Werken in het buitenland

Werken in het buitenland

Wil jij je geloof delen wereldwijd en aan de slag in het buitenland? Misschien kunnen wij je helpen:

  • Uitzendingen:
    Op verzoek van onze buitenlandse partners zenden we soms mensen uit (1 a 2 mensen per jaar). Vaak zijn dat afgestudeerde theologen of andere professionals met een aantal jaren werkervaring. Deze vacatures maken we bekend via onze website en in de zaterdageditie van het Nederlands Dagblad.
  • Vrijwilligerswerk of stage:
    Onze buitenlandse partners bieden soms mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of stageplaatsen. Of we verwijzen mensen door naar hen. Interesse? Stuur je motivatiebrief met daarin meer informatie over je inzet en de gewenste periode, met een CV (beide Engelstalig, of in een andere voertaal, passend bij het land waar je graag aan de slag wilt) naar info@verrenaasten.nl of bel voor meer informatie 038 427 04 10. Gaat het om een stage, vermeld dan ook de stage-eisen van je opleiding.
  • Programma ‘Missionaire Wereldwerkers’:
    In samenwerking met Drenthe Mission ondersteunen we, incidenteel, GKv-ers die werken in Gesloten Gebieden (landen waar evangeliseren verboden is en er nog geen of nauwelijks kerken zijn) of actief zijn in Bijbelvertaalwerk of vliegdiensten. Dit noemen we het programma ‘Missionaire Wereldwerkers’. Via dit programma kunnen werkers, uitgezonden via andere organisaties maar zélf verantwoordelijk voor de kosten van hun levensonderhoud, in aanmerking komen voor steun; bij de voorbereidingen op de uitzending en eventueel een financiële bijdrage. Klik hier voor meer informatie.